Skip to content
W8-artikkel__Alarmerende.-Over-59-är-överviktiga_768x430-bilder-artikler

Alarmerende! 75% av alle menn er overvektige – slik får du gjort noe med det

Det er bare tre vesteuropeiske land der en større andel av innbyggerne har fedme enn i Norge. Bare Storbritannia, Irland og Spania har mer fedme i befolkningen enn Norge, ifølge tall fra Verdens helseorganisasjon

Ved siden av miljøkrisen er overvekt og fedme blant vår tids største utfordringer, og helsemyndighetene ser veldig alvorlig på saken. Overvekt og fedme øker blant annet risikoen for type 2-diabetes, høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer.

W8 Solution legger grunnlaget for en enkel, trygg og langvarig vektreduksjon – prøv til halve prisen nu!


Også i nabolandet Sverige vises det til en urovekkende trend til at flere og flere blir overvektige eller lider av fedme. En Sifo undersøkelse viser at bare 1/3 kan tenke seg å spise mer sunt, og mindre enn halvparten kan tenke seg å mosjonere mer i følge en artikkel publisert på netdoktor.se.

Urovekkende utvikling

Det er en urovekkende utvikling, og det som gjør det ekstra vanskelig er at mange ikke vil, orker eller har tid til å endre livsstil. Heldigvis har det endelig kommet et nytt produkt på markedet, med en rekke EU godkjente ingredienser, som kan bidra til å redusere vekten og spesielt dersom man samtidig velger å spise noe mer energieffektiv kost. Med W8 Solution kan du dermed gå ned i vekt uten nevneverdig måtte endre livsstilen din, og gjør du det likevel, er det bare en ekstra bonus som vil få kiloene til å falle av raskere. Med W8 Solution vil du også spise mindre, uten å kjenne på sult.

Sverige: Övervikt och fetma BMI 25,0 eller högre
Tallene for Norge er i følge NHI enda høyere

Prøv det unike og patenterte produktet W8 Solution du også, enten du er overvektig eller ikke har noe ønske om å bli det. Samtidig kan du nyte livet omtrent som i dag. For godt til å være sant? Prøv selv, nå er det halv pris på 4 ukers forbruk om du bestiller i dag.

W8 Solution – Du kommer ikke til å angre deg. Prøv selv til halv pris akkurat nå!

Experternes tips: Slik lever du sunnere

Mange blir motivert til å leve et sunnere liv om man har mistet noen kilo. Det er dog vanskelig å endre på gamle vaner, men det er ikke umulig å gjøre små forandringer som gagner din helse og velvære. Her er noen tips til hvordan du kan leve sunnere.

  • Rør deg hver dag så pulsen øker – finn en aktivitet du liker.
  • Sitt ikke hele dagen – bruk gjerne et hev/senk bord på jobben.
  • Velg trappa i stedet for heisen.
  • Forsøk å sove omkring syv timer per natt.
  • Unngå å røyke og vær varsom med alkohol.
  • Spis frukt og grønt hver dag.
  • Spis mer energibegrenset mat, unngå hvitt mel, sukker og andre raske karbohydrater så mye som mulig, og velg usukrede varer og fullkorn i stedet.
  • Drikk vann til måltidene.

Vi er genuint opptatt av at du blir fornøyd, og ønsker å hjelpe deg på veien ned i vekt til et lettere liv. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål, eller vil vite mer om W8 Solution.

Hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt, uten å måtte snu opp ned på det livet du har i dag, ja – da bør du virkelig prøve W8 Solution

Følg gjerne også Chris Medina og hans reise mot et lettere liv på hans egen facebookside: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/

1 https://nhi.no/livsstil/egenomsorg/tre-av-fire-norske-menn-er-overvektig-eller-lider-av-fedme/