Skip to content
W8_artikkel_vektoppgang-ved-røykeslutt

Derfor går du opp i vekt ved røyk/snus slutt

Har du planer om, eller vært så flink at du har stumpet røyken, eller lagt snusen på hylla?

Røykeslutt er ofte forbundet med vektøkning. Vi kan hjelpe deg med bedre vektkontroll

Du er ikke alene – Over 50% av de som røyker ønsker å slutte. Skal man gjøre det enda mindre attraktivt å ta mot til seg å slutte, så feiler over 90% av de som forsøker. En fellesnevner for de som nøler, eller begynner igjen er at vekten har økt, eller frykten for vektøkning. Mange spiser mer ved røyk og snus slutt for å dempe ønsket eller abstinensene etter nikotin. Ofte forveksles suget etter røyk/snus med sult, og inntaket øker i takt med magemålet. Kan du nå holde magemålet selv uten snus eller røyk?

Slik holder du sultfølelsen unna

Årsakene til vektøkning ved røyk/snus slutt er mange. Både appetitten og forbrenningen kan peke feil vei ved nikotin slutt. Nikotin øker forbrenningen og demper sultfølelsen. Pilene peker allerede imot snus/røykeslutt for de som tenker på vekten. Legger man da til at smaksløkene forbedres uten tobakk så ligger man rett og slett dårlig ann – eller gjør man. Det finnes muligheter som både fyller opp magen og gir en dempet sultfølelse, og bidrar til å holde både blodsukker og karbohydrat forbrenningen normalt.

Hold sultfølelsen i sjakk ved røykeslutt – Prøv W8 Solution til halv pris nå!

Er du ofte sulten, spiser du ofte mer mellom måltidene.

Om følelsen nå er lunken etter starten av denne artikkelen så skal du allikevel være stolt. Kroppen setter stor pris på å slippe tobakk og nikotin. Skulle man være redd for å gå opp i vekt, så er det ingenting i forhold til de helsemessige fordelene du gir kroppen ved snus/røykeslutt. Skal man regne om risikoen for hjertesykdom ved røyking til vektøkning så må du i følge NHI legge på deg – mye – Hele 40 kilo over din anbefalte vekt.


For det er heldigvis en løsning på både vektoppgang og potensielt humørsvingninger. Med et normalt blodsukker så kan du enklere holde humøret der det skal være, og det samme kan sies om buksestørrelsen. W8 Solution inneholder konjakkrot (les mer om konjakk rot her) som er gunstig for vektkontroll og slanking. Konjakkroten sveller og ekspanderer opptil 200 ganger sin egen størrelse, og med følelsen av metthet kan man redusere matinntaket. Legger man da til at W8 Solution også bidrar til normal karbohydratforbrenning er det lys i tunellen. Disse egenskapene er ganske like det nikotin gjør med både appetitten og forbrenningen, og man kan få en snus/røykeslutt som ikke går utover vekten.

Demp sultfølelsen med W8 Solution, og hold deg borte fra nikotinen. Prøv W8 Solution til halv pris nå!

Vektreduksjon skal være enklere

W8 Solution er et tilskudd utviklet med det formål at vektreduksjon skal være enklere, uten at man må legge om egne, eller familiens vaner. Du skal enkelt og greit kunne spise det samme du har gjort før, men med mindre sultfølelse spiser du automatisk mindre. Med et normalt blodsukker er det enklere å styre unna søtsaker og småspising igjennom dagen. Ved røykeslutt er det ofte småspising som gjør underverker i negativ forstand. Vanen med å ta hånden opp til munnen kan være vond å vende. Røyket man 20 om dagen så har man i gjennomsnitt tatt hånden til munnen 200 ganger per dag. Går du da rundt sulten kan belte raskt stramme. Stå i det – det er bra for kroppen å stumpe røyken, eller legge snusboksen på hylla.