Skip to content
W8-768x430-bilder-artikler_ny

Dette er W8 Solution

Spektakulær lansering, utrolige resultater, fantastiske ingredienser, en ny og bedre måte å både slanke seg og kontrollere vekten på, er kun et fåtall av ord og begrep som en brukt om W8 Solution. Her er historien bak, forklaring på ingrediensene og formålet med utviklingen av det nye positivt omtalte produktet.

Derfor er det så vanskelig å gå ned i vekt

I begynnelsen av utviklingen ble spørsmålet stilt: Hva er det som gjør at det er vanskelig å gå ned i vekt, og hvorfor går man så opp igjen hvis man først greid det? Etter flere spørsmålsrunder, research og oppsummering ble konklusjonen som følger: Man må kunne slanke uten å endre livsstilen man er glad i. Det må være forenelig med familieliv, lystbetont, og positivt.  

TILBUD: Prøv W8 Solution til halv pris nå!

I prinsippet er det å gå ned noen kilo ganske enkelt: Man må forbrenne mer enn man tar inn over tid. Men det er også der problemet starter, for den enkelte kan både appetitt, travel hverdag og andre mindre hyggelige grunner føre til at man spiser mer enn man bør.

Slik ble ideen om enkel vektreduksjon til virkelighet

Glucomannan – godkjent EU ingrediens for vektreduksjon

Ved å introdusere glucomannan, eller konjakk rot så kan man få kontroll på appetitten. Fiberet kan vokse opptil 200 ganger sin egen størrelse når det kommer i kontakt med væske. I magen vil det derfor ekspandere og gi en følelse av metthet. Tanken bak er enkel: Man kan ikke gå rundt å føle seg sulten over tid hvis man skal ned i vekt. Da greier man ikke å nå målet med en langsiktig, sunn og trygg vektreduksjon. Samtidig kan man spise mye av det samme man er vant til, men spiser da automatisk mindre siden man føler seg mett.

Spis mindre – spar penger på matbudsjettet

Det er lett å spise mer når man er mye hjemme, og i disse dager er mange av oss nettopp hjemme og aktivitetsnivået har sunket betraktelig. Det bidrar fort til at både vekten og matbudsjettet går opp. Men glucomannan i magen, vil du automatisk spise mindre – ja betydelig mindre. Ikke bare vanlig mat, men også behovet for mellommåltider og snacks avtar. På den måten kan du holde kontroll på både vekt og matbudsjett. Du kan spare mye ved å bruke W8 Solution daglig!

Få kontroll på blodsukkeret

Er man vant til en liten kjeks her, og kjeks der, eller annen småspising igjennom dagen er det ofte for å holde blodsukkeret i balanse. For å håndtere blodsukkeret og bidra til at det er normalt, er krom tilsatt. Da kan man holde på det gode humøret, samtidig som man slipper småspisingen. 

Introduksjonstilbud – Prøv W8 Solution til halv pris nå!

W8 Solution dagsdose / pose

Skal man ned i vekt er det også viktig at forbrenningen av karbohydrater er til stede. En av de vanligste, kanskje feil å si unnskyldningene, grunnene til at man sliter med å gå ned i vekt er dårlig forbrenning. Ved å inkludere sink bidrar man til normal forbrenning av karbohydrater, og dette er svært gunstig i forbindelse med vektreduksjon.  


Fiber og proteiner viktig for tarmens normale funksjon

Med en følelse av metthet igjennom bruk av glucomannan, bedre forbrenning og normalt blodsukker nivå, så er det på tide å se lenger ned i kroppen. Fiber er viktig for tarmens normale funksjon. En tarm i balanse vil bedre kunne ta opp næringsstoffer, og samtidig skille ut det kroppen ikke trenger. I tillegg til fiberne i glucomannan er også peptider (spaltede proteiner) fra laks tilsatt. Det er gjort en rekke studier i både Norge og Canada på hvordan laksepeptidene både påvirker tarmen, og kan være gunstige for vektreduksjon. Dette er dog ikke noe som er dokumentert i henhold til EFSA sine krav for markedsføring av kosttilskudd.  

Energi er viktig, særlig hvis man spiser energibegrenset mat. I en slankeprosess blir mange ofte slitne og lei, og det er ikke bra for et langsiktig slankeløp. Vitamin C bidrar til normal energiomsetning – gunstig for omsetningen av din energi, og kombinert med magnesium som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse kan du gå ned i vekt, uten å gå rundt energiløs. 

Prøv nå til halv pris, eller les mer om W8 Solution

Ketoner – kroppens evne til å forbrenne fett

Ketoner er noe kroppen produserer naturlig og disse dannes når fettsyrer og fett forbrennes. Dette skjer når kroppen ikke får brukt sukker som forbrenningsstoff (mangel på karbohydrater). Kroppen kommer da i Ketose, noe som også er kjent fra bruk av lavkarbo dietter. Får ikke cellene sukker, tar de i stedet for seg av fettreservene – som brensel i muskulatur, hjerte, nyrer og hjernen. W8 Solution er tilsatt ketoner fra bringebær.  

Les mer om ketose her (ekstern lenke)