Skip to content
Design uten navn

Ideen om enkel vektreduksjon ble virkelighet

Tross flere treningssentre, dietter og treningsapper, blir både vi, og resten av verden større og større. Det er ikke mangel på aktiviteter, eller tilbud på løsninger for å gå ned i vekt som er problemet.

Derfor satte vi oss et litt hårete mål: Hjelpe alle som vil ned i vekt på en enklere måte. Målet ble å utvikle et nytt produkt der man ikke trenger å gjøre store livsendringer for å gå ned i vekt. Folk flest vil helst leve det livet de gjør og det er derfor antall overvektige også øker dramatisk i verden. Det å gå ned i vekt verken skal eller bør være et strengt regime, og man skal kunne kose seg tilnærmet på samme måte som før. Det kaller vi enkel vektreduksjon!

«Jeg vil og må ned i vekt, men ønsker ikke snu opp ned på livet..»

Chris Medina (35) – Artist

Stolte av resultatet

Like revolusjonerende som målet – ble produktet. Resultatet er et unikt produkt som kan gjøre slanking enklere. W8 Solution ekspanderer i magen, bidrar til metthetsfølelse og gjør det lettere å spise mindre porsjoner. Samtidig bidrar krom til normalt blodsukkernivå, som igjen kan gjøre det lettere å holde deg unna godsakene og mellommåltidene i løpet av dagen. Stabilt blodsukker er også gunstig for å holde humøret på topp på ferden ned i vekt.

Camilla var lett overvektig, og en av våre testpersoner som gikk mest ned i vekt. Hele 19 kilo på 5 måneder! Les historien hennes her.

Glucomannan fiber er også gunstig for kolesterolet, spesielt gunstig hvis man spiser lav-karbo og fet mat. Samtidig anbefaler Helsenorge inntak av fiber for god fordøyelse. Med god fordøyelse tar kroppen opp de riktige og viktige næringsstoffene, og skiller ut resten. I tillegg bidrar W8 Solution bla. til normal forbrenning, redusert tretthet og utmattelse, og normalt energinivå. Vi er veldig stolte av endelig å kunne tilby deg en ny, og revolusjonerende måte å gå ned i vekt på! Så spesielt og nyskapende er produktet at det er pantentsøkt over store deler av verden.

Lanseringstilbud: Prøv W8 solution til halv pris – nå med vektgaranti!

Vi vil skille oss ut!

Vi er, og skal være annerledes! Måten vi driver på, og produktet skal skille seg ut. I 2020 så må man ha knallgod kundeservice, og ingenting skal stå i liten skrift. Ingen skal føle seg lurt inn i et abonnement, derfor tilbyr vi både enkeltkjøp og medlemskap uten bindingstid. Samtidig ønsker vi at folk skal forstå at det er ved bruk over tid produktet fungerer optimalt, og tålmodighet er viktig.

Les mer om W8 Solution og våre kundeløfter. Våre kunder er det viktigste vi har!

Vi er stolte av at selveste Chris Medina bruker W8 Solution for å gå ned i vekt!

Går du ikke ned i vekt – Pengene tilbake!

Med et fantastisk produkt vi er stolte av, og en visjon om å være innovative i bransjen, har vi tatt et valg INGEN andre før oss har gjort. For at du ikke skal være tvil, eller ha frykt for å prøve, gir vi deg pengene tilbake hvis du ikke går ned i vekt i løpet av prøveperioden. Så sikre er vi på effekten av produktet, og det med bakgrunn i ekstremt gode testresultater.

Vi er genuint opptatt av at du blir fornøyd, og ønsker å hjelpe deg på veien ned i vekt til et lettere liv. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål, eller vil vite mer om W8 Solution.

Hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt, uten å måtte snu opp ned på det livet du har i dag, ja – da bør du virkelig prøve W8 Solution

Følg gjerne også Chris Medina og hans reise mot et lettere liv på hans egen Facebookside eller på Instagram