Skip to content
W8 Gründer

«Jeg ønsket å lage verdens beste slankemiddel»

Og det mener jeg vi har gjort! Skal man gå ned i vekt kan man ikke være sulten, fysen, hangry, og føle man går glipp av livets goder. Det må være enkelt, men naturlig og trygt. Jeg ønsket å utfordre det negative rundt slankemidler, og i samarbeid med eksperter utvikle et kvalitetsprodukt som kan være et godt hjelpemiddel for mennesker som vil ned i vekt. Overvekt og fedme er tross alt et stort og økende samfunnsproblem verden over. Hele veien har det vært viktig å være innovativ og utvikle et nytt og unikt produkt markedet ikke har sett før.

Enkelt, naturlig og trygt

Magi eksisterer ikke, men det finnes smarte løsninger når det kommer til det å gå ned i vekt. W8 Solution er utviklet med hensikt om at du skal kunne gå ned raskere og enklere i vekt, men på en naturlig måte. Som første ledd i utviklingen av produktet var det viktig for meg å ta problemet ved roten. Hva er hovedgrunnen til at folk går opp i vekt?

Jeg er veldig stolt av W8 Solution

Marius Slinning – Stolt pappa og W8 Solution gründer

Tidlig i prosessen viste våre undersøkelser at mange småspiser igjennom dagen, og generelt spiser for store porsjoner i forhold til hva man forbrenner. Denne utfordringen var derfor det første vi tok tak i. Finne en løsning som gir økt metthetsfølelse slik at du automatisk spiser mindre. Formålet med det er at du ikke trenger gå gå på streng diett, eller legge om livet – men gå ned i vekt med energibegrenset kost, uten å gjøre så store endringer.

Naturlig mett, men fornøyd?

Konjakrot er et fiber som sveller og øker metthetsfølelsen. Slik kan man gå ned i vekt ved å spise mindre og riktigere porsjoner. Spiser man mindre over tid vil man gå ned i vekt. Så enkelt er det. Samtidig er glucomannan gunstig for å normalisere kolesterolet. Norsk Helseinformatikk anbefaler også at man skal spise mer fiber for mage og tarm. Med en mage og tarm som fungerer optimalt vil man få bedre næringsopptak, og bedre skille ut det kroppen ikke trenger. Selv har jeg gått ned 7 kilo over 4 måneder, uten å føle meg sulten og er kjempe fornøyd.

Halvveis inn i prosessen skulle jeg i bryllup og måtte kneppe inn beltet!

Alene er ikke kojakroten unik. Vi fant flere ingredienser som hver for seg har en fordelsmessig effekt, men som også kan komplimentere hverandre når de settes sammen. Folk klager ofte på at de har dårlig forbrenning, og «uansett» hva de gjør, går de ikke ned i vekt. For å oppnå en normal omsetning eller forbrenning av fettsyrer ble sink tilsatt. Krom ble også lagt til for å bidra til at blodsukkeret opprettholdes normalt. Normalt blodsukker gjør det enklere å avstå fra fristelser, og såkalte crawings. De overnevnte er kun 3 av totalt 8 aktive ingredienser i W8 Solution. Det er også tilsatt rikelig mengde proteiner fra norsk laks, ketoner fra bringebær, vitamin C, inulin og magnesium. En sammensetning så unik at vi har valgt å søke patent i store deler av verden.

Vi må skille oss ut

Tidlig i prosessen så jeg at mye av det vi ville konkurrere mot både var useriøst og direkte usant. Derfor var det viktig for meg at W8 Solution tilfredsstiller alle regler, og samtidig at vi kunne stå inne for produktets egenskaper. For å kunne selge et slankeprodukt i markedet i dag er det både krav til ingrediensens egenskap, anbefalt dosering og ikke minst korrekt total døgndose. For å ta en seriøs posisjon i markedet så jeg tidlig at vi måtte utvikle et produkt som både er unikt og skiller seg fra alt som er på markedet i dag.

Kvalitet er viktig for oss og tilslutt fant vi en fabrikk, som tilfredsstiller våre strenge krav, i UK. Nutrition Group har en meget god rating, og har både GMP og ISO sertifisering. Sertifiseringene stiller krav til både ingrediensene som benyttes og hvordan W8 Solution produseres. Det var en lang prosess og mye research før vi fant riktig sammensetning. Produktet ble så testet på ulike personer med svært gode resultater.

Flere fabrikkturer til UK

Fornøydhetsgaranti

Det er mye negativitet rundt slanking, og «enkle» slankemetoder. Utfordringen var og er stor, men jeg er veldig stolt av resultatet. Så stolt at vi har valgt å gi deg en garanti. En garanti jeg ikke har sett i markedet før. Går du ikke ned i vekt får du pengene tilbake for prøvepakken.

Om du har spørsmål, eller vil vite mer om W8 Solution setter jeg stor pris på at du tar kontakt med oss!

Beste hilsener,
Marius Slinning
Co-gründer av W8 Solution

Ja takk – jeg vil prøve W8 Solution med 50% rabatt

W8_Box_medinnhold_2_mindre_3
84 doser /
4 ukers forbruk

349,- (-50% på prøvepakke)

Ordinær pris medlem 698,-
  • Spar over 200:- på alle forsendelser
  • Ingen bindingstid
  • Fri fakt
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Faktura (kjøp først, betal senere) eller kort
  • 14 dagers angrerett
  • Ring oss hvis du lurer på noe – 22 12 07 08

—-VELG LEVERINGSFREKVENS (etter prøvepakke)—————————————————————-

…eller fyll inn detaljene dine selv:

Skriv inn ditt mobilnummer så fyller vi inn resten:

Tilleggsinformasjon

Ordren din

Product
Quantity
Total
×
W8 Solution 2mnd
Totalsum: 1,198.00 every 52 days with a 23-day free trial and a Totalsum: 349.00 sign-up fee
Cart Subtotal Totalsum: 349.00
Order Total Totalsum: 349.00 (inkl. Totalsum: 45.52 Avgift)
Recurring Totals
Subtotal Totalsum: 1,198.00 every 52 days
Shipping via Fastpris Free
Recurring Total Totalsum: 1,198.00 (Includes Totalsum: 156.26 Avgift) every 52 days
First renewal: 17. juni 2020

Hvis du har en kupongkode, vennligst bruk den nedenfor.