Skip to content
W8_artikkel_kulde og vektøkning

Kulde og vektøkning?

Høsten biter fra seg, og kong vinter melder sitt inntog med stormskritt. Det betyr jubel for noen med ski, eller skøyter under beina, men innetid og sofa pluss TV-titting for andre. For de fleste er det synonymt med mindre bevegelse, lavere aktivitetsnivå, og noe godt å varme seg på. Hyggelig for anledningen, men lite gunstig for midjemålet over tid.

I kulden er man mindre ute, og selv om mørket siger på er det starten på hyppige festlige lag. Før jul skal diverse julebord forseres, deretter ringer julen inn med alle tradisjoner, og under vinteren er det fort gjort å unne seg litt ekstra godt. Det trenger ikke nødvendigvis å være slik. Man kan både være på julebord, feire jul og komme seg igjennom vinteren lune kvelder uten å bli flere kilo tyngre bare man smart og enkelt legger til rette for det.  

W8 Solution legger til rette for enkel, trygg og langvarig vektreduksjon – Prøv til halv pris nå!

W8 Solution inneholder konjakrot (glucomannan) som
kan ekspandere opptil 200 ganger
sin egen størrelse

Legg til rette for det – Hvordan da?

Det kan ikke være slik at man har følelse av å gå på en evig slankekur der ingenting er greit å spise. Med en slik holdning vil prosjekt ”ned i vekt” fort bli med negativt fortegn, og man klarer ikke holde ut over tid. Der kommer W8 Solution til sin rett. Med enkelthet som det viktigste grunnprinsippene i utviklingen av produktet kan man gå ned i vekt, men stort sett leve som før. Produktet har en ingrediens som ekspanderer i magen, og gjør at sulten ikke melder sin ankomst på lik linje som før. Samtidig føler man seg mett raskere enn før, og porsjonene blir mindre. Da kan man fremdeles spise det man liker, men da automatisk mindre. Tross mindre porsjoner går man ikke rundt og føler man ikke har spist nok, men er blid og fornøyd.

Det handler om å oppnå et langsiktig og godt resultat

Langsiktighet er viktig. Negativt fortegn på slanking ble nevnt og for at det ikke skal føles negativt og gå utover humøret, er det viktig at blodsukkeret holdes så normalt og balansert som mulig. Krom bidrar til å stabilisere blodsukkeret, og er en viktig ingrediens i W8 Solution. Hensikten er at man ikke skal få lavt blodsukker, som for mange gir både dårlig humør og crawings etter ”noe godt”. Det kommer tilbake til ENKELHET, det må være enkelt å gå ned i vekt, og kortsiktige kurer som påvirker både humør og etterlater deg gående rundt sulten vil gjøre deg JOJO slank, for deretter å sprette rett opp igjen.

Førstegangstilbud: Prøv W8 Solution til halv pris – Ingen bindingstid – Strålende kundeservice

Høst og vintetkulde kan fremdeles nytes, med samme ting som før, bare med en mindre porsjon, uten følelse av sult, eller trang for å spise noe mer. Stopper det der? Heldigvis ikke. W8 Solution er også gunstig for ditt kolesterol og forbrenning av karbohydrater. Pakket inn på en måte som gjør det enkelt å ta både hjemme, på jobb, på ferie – hvor du enn måtte være. Produktet er ment for god langsiktig vektreduksjon, og vektkontroll, og utviklet etter de strengeste standarder. Gjerne i kombinasjon med energibegrenset kost. Underveis i vektreduksjonen føler man seg ofte både friskere og bedre. Med en lettere kropp er det morsommere å gjøre aktiviteter igjen og ha overskudd til å gjøre ting man kanskje syntes var et ork før.

Les mer om W8 Solution, eller Prøv nå til halv pris