Skip to content

Chris Medina – Toppet både hitlistene og vekten..

Chris Medina (35) vant hjertene til tv-seere verden over som deltaker i «American Idol» i 2011, med sin balladelåt «What Are Words». Sangen toppet hitlistene i Norden, og tiden etter American Idol ble travel for Chris. Siden har Chris deltatt i både Grand Prix, Århundrets stemme, og holdt en rekke konserter verden rundt. Privat har Chris alltid hatt et noe anstrengt forhold til vekten sin, og tidligere kjempet flere kamper mot vekten uten å lykkes. W8 Solution ble løsningen!

Jeg har en livsstil jeg elsker 

Sangfuglen har sansen for både god musikk og gode måltider. Med et travelt liv er det lett å skeie ut, og fristelsene er mange. 

For dere som kjenner og har fulgt meg, så vet dere at jeg har slitt med vekten i hele mitt liv og karriere. Jeg har gått ned i vekt, men ikke greid å holde meg der, og gått opp igjen. Jeg har forsøkt forskjellige dietter og vært veldig streng med meg selv for å følge de. Jeg har en livsstil jeg elsker, og under diettene merket jeg at min trang og ønske etter mat kom tilbake, og dermed var jeg raskt tilbake på mitt eget spor i matveien – livet jeg elsker. 

Så da jeg hørte om W8 Solution var jeg ikke i tvil om å prøve, for det å kunne ha kontroll på vekten samtidig som jeg kan leve det livet jeg ønsker, er ganske unikt.


Gå ned i vekt, eller få pengene tilbake! Prøv til kun 349,- (-50%)

Hvordan endret livet ditt seg etter «American Idol»?

Vel, hvis det ikke hadde vært for den konkurransen, så hadde jeg nok ikke hatt min nydelige datter, ikke min nydelige kjæreste, jeg hadde ikke bodd i dette vakre landet, og hadde heller ikke vært på denne ville og vakre reisen, svarer Medina.

Enklere å leve livet han elsker

Til tross for at Chris elsker sin relativt nye tilværelse i Norge, er det ikke riktig alle pilene som peker oppover. Chris var nylig hos legen og resultatene viste høyt kolesterol. Av legen fikk Chris beskjed om å passe bedre på hva han spiser og ikke minst gå ned i vekt. 

Min første tanke var «pån igjen – nå må jeg være superstreng med meg selv og hva jeg spiser, telle kalorier, og lage egen mat – sier Chris

«Alt virker enklere med W8 Solution»

Enklere vektreduksjon med W8 Solution. Prøv selv!

Før Chris begynte å bruke W8 Solution kunne han lett spise dobbelt så mye som en normal person. Han forteller han alltid tok minst en porsjon ekstra, samtidig som han småspiste i mellom måltidene for å dempe sulten. 

– W8 Solution hjelper meg med å redusere min trang etter å spise. Jeg kan sette meg til bords og spise et normalt måltid, og jeg har ingen behov eller ønske om en ekstra porsjon, eller snacks/småspising imellom måltider. Det har virkelig hjulpet meg, og hjelper meg, og jeg ser frem til å fortsette å gå ned i vekt med W8 Solution, følge utviklingen, og ikke minst se resultatene.

Hva vil du fortelle andre om W8 Solution og de som vil ned i vekt?

– Er du en av de som alltid føler deg sulten, småspiser i mellom måltidene, og lett kan forsyne deg både to og tre ganger – kan dette være løsningen for deg også. Håper du blir fornøyd, avslutter Chris  

Vi er genuint opptatt av at du blir fornøyd, og ønsker å hjelpe deg på veien ned i vekt til et lettere liv. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål, eller vil vite mer om W8 Solution.

Hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt, uten å måtte snu opp ned på det livet du har i dag, ja – da bør du virkelig prøve W8 Solution

Følg gjerne også Chris Medina og hans reise mot et lettere liv på hans egen facebookside: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/