Skip to content
W8-768x430-bilder-artikler

”For meg har dette vært et vidundermiddel!” Heidi, 56, Høvik, Norge

Igjennom hele livet har Heidi Varmann (56) vært opptatt av å holde seg i god form, trene og være i aktivitet. ”Det kribler i kroppen hvis det går mer enn en dag i mellom hver økt” sier Heidi med et lurt smil.

Tross et smil som aldri er langt unna skulle det skje endringer som Heidi, og mange andre damer frykter. Den beryktede overgangsalderen slo til. Overgangsalderen tok ikke knekken på Heidi sitt smilende vesen, men gjorde det vanskeligere enn før å holde vekten og midjemålet. Så kom en mulighet Heidi er glad for hun tok!

Overgangsalder er ikke flaut

De fleste kvinner kommer i overgangsalderen når de er mellom 45 og 55 år. Hvordan den enkelte blir påvirket varierer. For noen er det knapt merkbart, men for andre snus livet tilnærmet på hodet. Heidi har alltid vært opptatt av helse, spise riktig, og benytte seg av rene og naturlige produkter. Både for å ta vare på fasongen, huden og kolesterolet. For som så mange andre, ble det også for Heidi vanskelig å holde fasongen.  Resultatene reflekterte ikke lenger antall timer hun la ned på treningssenteret. ”Etter overgangsalderen traff meg følte jeg midjen forsvant, og tendensene til mage kom. Det føltes rett og slett tungt!” forklarer Heidi.

Ta kontroll på vekten med W8 Solution. Prøv til halv pris

Heidi sin opplevelse er ikke uvanlig i forbindelse med overgangsalderen. Kvinner i fertil alder legger vanligvis på seg på nedre del av kroppen, der hofte, rumpe og lår er utsatt. Med økende alder minker kroppens muskelmasse, og forbrenningen reduseres. Kvinner i, og etter overgangsalderen får lavere østrogennivå, og fett lagrer seg lettere rundt magen. Det burde ikke være flaut å snakke om overgangsplager. Temaet bør egentlig belyses i større grad, og deles hyppigere for å få en bedre forståelse av endringen i kvinners kropp og sjel.

”Flere vil påstå jeg er blitt avhengig”

Høsten som snudde alt

I løpet av høstmånedene har Heidi brukt W8 Solution. De positive kommentarene både fra nært og fjernt har ikke latt vente på seg.

”For noen uker siden fikk jeg et kompliment fra en nabo om hvordan jeg ser ut. Før sommeren syntes hun jeg hadde begynt å legge meg ut, men syntes nå jeg er tilbake slik det pleier. Det er hyggelig å høre” forteller Heidi.

Det er alltid morsomt å føle seg vell, og ikke minst føle at man har kontroll. Heidi føler hun har gjenvunnet kontrollen over ”magebeltet” og føler seg strålende fornøyd. ”Det er godt å kjenne at kroppen responderer på treningen, og midjen holder seg som før. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er happy happy!” sier Heidi.

Slik gikk Camilla ned over 20 kilo på noen måneder

Om W8 Solution

W8 Solution er et patentsøkt produkt for vektkontroll og slanking. Ingrediensene er nøye valgt ut, og kvalitetssikret hos GMP godkjente leverandører. Produktet er utviklet for å gi en trygg og langsiktig god vektkontroll.

  • Glucomannan er et fiber som ekspanderer i kontakt med væske. Fiberet fyller opp magen som gir en følelse av metthet, og bidrar til vekttap i forbindelse med inntak av energibegrenset kost.
  • Glucomannan bidrar til å opprettholde normale kolesterolnivåer i blodet.
  • Sink bidrar til normal omsetning av fettsyrer.
  • Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå. Normalt blodsukker er gunstig for å redusere småspising.
  • Magnesium og vitamin C bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse.