Skip to content

Våre kundeløfter

Vi i Provectus Pharma er opptatt av at du både skal handle trygt hos oss og ikke minst være fornøyd med våre premium produkter. Derfor er vi også helt åpne om hva du kan forvente, og vi håper du setter pris på det. Velkommen til en hyggelig og trygg handel.

produkt_uten_bg
6

100 % FORNØYD, ELLER PENGENE TILBAKE!

Vi vil at du skal trives med deg selv, derfor laget vi W8 Solution. Et premium-produkt som bidrar til vektreduksjon uten at du trenger å snu opp ned på livet ditt. Så sikre er vi på effekten, at vi gir deg 100% fornøydgaranti: Går du ikke ned i vekt under prøveperioden, får du pengene tilbake! For hos oss er det egentlig ganske enkelt: Hvis ikke du er fornøyd, er ikke vi det heller.

Følgende betingelser gjelder:

  • Garantien er gyldig i 5 uker fra du bestiller W8 Solution.
  • Du må logge din startvekt og din vektutvikling én gang per uke i 4 uker («min side» på w8solution.no)
  • Du må ha tatt 3 doser W8 daglig som beskrevet under de 4 ukene.
  • Har du ikke gått ned i vekt i løpet av disse 4 ukene, og har gjennomført iht. punktene over, gir vi deg pengene tilbake for prøvepakken.
  • Gjelder én gang per person, du er vel uansett misfornøyd maks. en gang? 😉
  • PS! Det er normalt å gå ned ca. 2 kilo i måneden med W8 Solution*

* basert på testpersoner i perioden august – januar 2019

7

100 % KVALITETSGARANTI

Provectus Pharma er opptatt av at du skal være 100% fornøyd med kvaliteten på alle varer du kjøper hos oss. Våre premium produkter er utviklet i Norge og vi jobber hele tiden med våre leverandører for å sikre at de er laget av de beste råvarer og under de strengeste krav. Skulle du mot formodning oppleve noe feil ved våre produkter, bytter vi selvsagt med deg umiddelbart! Garantien gjelder for alle våre premium produkter og koster deg selvsagt ingenting!

8

VÅRT PRISLØFTE!

W8 Solution er laget med hele 8 virkestoffer av premium kvalitet. W8 Solution er et unikt produkt og er derfor patentsøkt. Vi vil likevel gi deg et prisløfte blant premium slankeprodukter: Finner du et tilsvarende produkt billigere, gir vi deg prisdifferansen tilbake. Enkelt og greit!

W8 Treningsinspiration

Rörelse- och träningsinspiration kommer att finnas tillgängliga om några veckor. Syftet med denna inspiration är att visa att rörelse och motion kan vara roligt och inte ett ork. Du kan till och med göra vardagliga saker!

Kommer att finnas tillgängligt om några veckor

Visste du att enkla steg i vardagen kan förbättra energiförbrukningen och energinivån betydligt? Håll ögonen öppna - om ett ögonblick kommer vår inspiration att röra sig!

SISTE

/

Provectus Pharma AS - 923 578 773