Skip to content

Derfor er vi som vi er

Provectus Pharma er grunnlagt basert på tre grunnprinsipper. Kvalitet, leveringsevne og innovasjon. Vi mener langsiktige, gode og innovative produkter og konsepter utvikles med diversifiserte, erfarende hoder som ønsker å utfordre dagens utfordringer med morgendagens løsninger.

Provectus Pharma jobber utelukkende med unike produkter som inneholder EU godkjente ingredienser, og/eller har dokumentert effekt.

Mer om Provectus Pharma

I alt vi gjør prioriterer vi alltid kvalitet, og ser stadig på løsninger for å forbedre oss, våre produkter og våre kunders opplevelser. Vi mener dette gir våre kunder de beste resultatene og erfaringene. For å alltid være en trygg og sikker leverandør er leveringsevne viktig for oss. Leveringsevne kan være så mangt, men for oss betyr det å levere det vi lover, til riktig tid, og strekker oss etter å alltid levere over det som er forventet. Dette gjelder både mot våre kunder, leverandører og kollegaer.

KVALITET

Vi prioriterer kvalitet - for ditt beste

Leveringsevne

Vi ønsker å overgå dine forventninger

Innovasjon

Innovative løsninger for ditt beste

Vi nevnte kunder – kvalitet og leveringsevne er meget viktig for oss å vise våre kunder. Vårt mål er å ha verdens beste kundeservice, og vi gir oss ikke før alle er fornøyde. Hårete, men det er slik vi liker å jobbe!

Til slutt har vi innovasjon som siste mann/dame ut av våre grunnprinsipper. For å bli den beste skal vi alltid opptre som nummer to, og jobbe steinhardt for å forbedre både våre produkter, utnytte ny tilgjengelig teknologi for å bedre våre kunders totale opplevelse. Vi jobber for å utvikle fantastiske og innovative produkter og konsepter med god effekt. Et produkt eller konsept er aldri ferdig, det er en evig prosess med å stadig videreutvikle oss for å være sikre på at vi er best i bransjen på innovasjon. Igjennom samarbeid med internasjonale statelige forskningsmiljøer får vi tilgang til den beste kunnskapen, og produktene.

For å være solide utfordrere i bransjen har vi satt sammen meget sterke hoder for å nå våre mål. Med erfaring fra internasjonal toppledelse, verdensomspennende logistikk og forhandlings kvaliteter, solid konseptutviklingserfaring, gründer spirit, og integritet i alle ledd er vi sikre på at vi kan tilby våre kunder en opplevelse utenom det vanlige.

Vi setter alltid pris på å høre fra deg – enten det er ris eller ros, eller om du har ideer du ønsker å dele for å gjøre oss bedre. Kanskje er du også neste mann/dame på laget? Ta kontakt!

Tilslutt vil vi takke deg for at du har tatt deg tid til å lese om oss, og vi håper du blir fornøyd med våre produkter!

Varme hilsener,

Alle i Provectus Pharma

W8_Utstrakt_haand

Kundeservice

Vårt mål er å ha verdens beste kundeservice. Vi ser frem til å komme i kontakt med deg!

Kontakt oss

Du kan nå oss via e-post, telefon og chatte på Facebook.

E-post: post@w8solution.no

Telefon: 22 12 07 08

Chat: Klikk her for å chatte med oss

Kontakt oss

FAQ

Vi har samlet de oftest stilte spørsmålene for deg

Hvor får jeg tak i W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION selges eksklusivt på www.w8solution.no

Hvor mange ganger skal W8 SOLUTION tas per dag?

Du skal ta W8 SOLUTION 3 ganger per dag. For best mulig resultat bør du ta en dose (en pose) 30 minutt før frokost, lunsj og middag.

Hvorfor ekspanderer Glukomannan/konjakk roten?

Konjakk roten er tradisjonelt sett brukt i Østen både for vektreduksjon og normalt kolesterolnivå. Konjakk roten er en fiber, og når det kommer i kontakt med vann, tar den til seg væsken og ekspanderer. Den kan ekspandere opptil 200 ganger sin egen størrelse.

Hvordan skal W8 SOLUTION oppbevares?

W8 SOLUTION er pakket i lufttette poser for å gjøre det enkelt for deg å ta det med deg. Generelt sett bør W8 SOLUTION oppbevares i romtemperatur og tørt.

Hvor lenge kan jeg gå på W8 Solution?

Du kan i utgangspunktet bruke W8 SOLUTION så lenge du vil. Ønsker du å gå ned i vekt, er det viktig å være tålmodig. Det er ikke nødvendigvis slik at kiloene raser av deg. Tar du av deg en kilo eller to i måneden bør du være veldig fornøyd med deg selv. Bruk W8 SOLUTION minimum til du har nådd målene du har satt deg. Det er også enklere å holde vekten om man fortsetter med W8 SOLUTION etter ønsket vektoppnåelse. I gjennomsnitt bruker én W8 SOLUTION kunde produktet i 7 måneder.

Kan jeg bruke W8 SOLUTION selv om jeg har gjennomgått en slankeoperasjon?

Det skal ikke være noe problem å ta W8 SOLUTION etter en slankeoperasjon, men sjekk gjerne med din lege før du tar produktet i bruk.

Har W8 SOLUTION noen bivirkninger?

W8 SOLUTION har ingen kjente bivirkninger. Noen kan føle ubehag i mage og tarm de første dagene etter man har startet å bruke produktet. Dette gjelder først og fremst de som har plager relatert til nettopp mage og tarm fra før. Dette er ikke unormalt, og vil som oftest gå over i løpet av 1-3 dager.

Jeg har blitt løs i magen etter at jeg begynte med W8 SOLUTION, kan det være en sammenheng?

Hvis du fra før har plager relatert til mage og tarm, f.eks. IBS eller har sensitiv mage, kan det hende at du blir forbigående urolig i magen. Dette fordi peptidene i W8 SOLUTION bidrar til å stabilisere tarmfloraen, og det kan ta noen dager og er ikke unormalt. Skulle det mot formodning ikke gi seg innen en uke, anbefaler vi at du tar en pause fra W8 SOLUTION i en uke, for så å begynne på igjen.

Kan jeg bruke W8 SOLUTION om jeg har diabetes?

Har du diabetes 2 kan du fint bruke W8 SOLUTION. Ved diabetes 1 anbefaler vi at du rådfører deg med din lege.

Hvordan bruker jeg W8 SOLUTION?

Pulveret helles i et glass med vann (ca. 2dl). Noen liker å ta vann i glasset først og deretter pulveret, eller omvendt. Det er viktig at pulveret løses opp, så rør godt med en skje eller liknende. En pose (en dose) tas tre ganger per dag – 30 minutter før måltidet (frokost, lunsj og middag). W8 SOLUTION må drikkes umiddelbart. Fyll glasset på nytt med vann, og drikk også dette.

Kan jeg ta W8 SOLUTION uten å spise?

W8 SOLUTION erstatter ikke et måltid, men reduserer blant annet sultfølelsen og har størst effekt om man tar en dose av pulveret 30 minutter før et måltid. Det er viktig å få i seg 3 doser per dag, så om du ikke er glad i å spise f.eks. frokost, må du likevel få i deg en pose med W8 SOLUTION blandet ut i et glass med vann.

Hva er W8 Solution laget av?

W8 Solution er et patentert slankemiddel med unike ingredienser som fungerer både hver for seg og sammen. Hovedingrediensene er konjakk rot (Glucomannan), laksepeptider og bringebærketoner.

 

Glucomannan (Konjac rot)

  • Ekspanderer opptil 200 ganger i magen og demper sultfølelsen.

Peptider (norsk laks)

  • Det er gjort mye forskning og studier på peptider både i Norge og Canada når det kommer til det å stabilisere mage og tarm, samt vektreduksjon, men peptider har foreløpig ingen godkjente påstander fra EU som kan brukes i markedsføring.

Ketoner (bringebær)

  • Ketose er en tilstand der kroppen forbrenner fett istedenfor karbohydrater og tilfører kroppen energi. Ketoner bidrar til å få kroppen raskere i ketose.

Tilleggsingredienser

  • W8 SOLUTION er også tilsatt krom, sink, vitamin c, og magnesium. Ingredienser som er gunstig får både blodsukkeret, energi, og forbrenning.
Jeg er allergisk mot fisk – kan jeg ta W8 SOLUTION siden det inneholder laks?

W8 SOLUTION inneholder hydrolyserte proteiner fra norsk laks. Dette er helt rene peptider som ikke inneholder fett/olje fra fisken. Er du allergisk mot fisk generelt eller laks, anbefales det ikke å bruke W8 SOLUTION. Er du bare allergisk mot hvit fisk eller skaldyr, kan du prøve W8 SOLUTION.

Hva er ketose?

Ketose er en omstilling som skjer i kroppen, og det er en naturlig og ufarlig tilstand for alle friske mennesker. Ketoner produseres naturlig og hjelper kroppen raskere i ketose, en tilstand der kroppen tvinges til å forbrenne fett istedenfor karbohydrater, gi et stabilt energinivå og normal omsetning av fettsyrer. Ketose er ofte forbundet med lavkarbo diett. Bruker du dette i tillegg til W8 SOLUTION, vil du høyst sannsynlig gå raskere ned i vekt.

Hvorfor er det gunstig å ha et stabilt blodsukker?

Stabilt blodsukker er gunstig med tanke på vektreduksjon fordi ved svingende blodsukker må kroppen kompensere for f.eks lavt blodsukker. Da blir man ofte sulten, og får lyst til å spise noe raskt og enkelt for å fylle dette behovet. Det resulterer i at blodsukkeret stiger igjen, men kun for noen få timer før det daler igjen. Da får man på nytt ønske om noe godt, og den uheldige spiralen med småspising er i gang.

Hvem leverer W8 Solution?

W8 Solution er et patentertsøkt vektreduksjonsprodukt som leveres eksklusivt av Provectus Pharma

I hvilket land er W8 SOLUTION produsert?

W8 SOLUTION er produsert i England, UK på en GMP sertifisert fabrikk med navn Nutrition Group.

Kommer W8 SOLUTION i andre smaker?

W8 SOLUTION vil etterhvert tilbys i flere forskjellige smaker. Den første som er tilgjengelig er i en frisk og god sitrus smak. Vi jobber stadig med å både forbedre og utvikle flere smaker. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har ideer eller ønsker!

Hvordan skal posen med W8 SOLUTION åpnes?

Posen med W8 SOLUTION skal åpnes fra toppen. Rist posen slik at pulveret faller i motsatt ende av den siden du åpner, og hell pulveret i glasset.

Jeg har gått tom for W8 SOLUTION – går det bra med noen dager opphold?

Vi anbefaler daglig inntak av W8 Solution for langsiktig god effekt. Skulle du se at du går tom før neste forsendelse kommer, kontakt oss gjerne så hjelper vi deg!

Kan W8 SOLUTION kombineres med medisiner?

Er du usikker på om W8 Solution kan kombineres med medisiner du tar, anbefaler vi at du kontakter lege. Din lege kjenner deg, og din medisinering best. Trykk her for å se en oversikt over ingrediensene - og del de med din lege. W8 SOLUTION er produsert etter GMP standarder, og består av naturlige, trygge og EU godkjente ingredienser. 

Hva er holdbarheten på W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION har en holdbarhetstid på 2 år i likhet med europeisk standard for vitaminer, mineraler og kosttilskudd.

Kan jeg gi W8 Solution til dyr?

Vi anbefaler ikke at du prøver W8 Solution på dyr. W8 Solution er heller ikke testet på dyr. 

Kan jeg ta med meg W8 Solution på ferie?

W8 SOLUTION er utviklet og produsert etter strenge GMP krav og europeiske standarder. Vi anbefaler å ta med produktets boks for innholdsbetegnelse ved utenlandsopphold.  

Er W8 SOLUTION bra for kolesterolet?

Ja – W8 SOLUTION inneholder 4g glucomannan/konjaksrot per dags dose og bidrar derfor til å opprettholde normale kolesterolverdier i blodet. 

Kan jeg bytte ut min kolesterolmedisin med W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION er et kosttilskudd og skal ikke erstatte vanlig kost eller medisiner. Vi anbefaler at du alltid konsulterer med din lege ved endring av din medisinering.

Kan jeg bruke W8 SOLUTION hvis jeg røyker eller snuser?

W8 SOLUTION kan kombineres med røyking eller snus, men det er naturligvis bedre for din helse å stumpe røyken, eller legge snusen på hyllen. Når du slutter å røyke/snuse kan også W8 Solution være gunstig for å bidra til å holde vekten med energibegrenset kost.