Skip to content
6
7
8

W8 Solution er unikt

W8 Solution er utviklet med enkelhet i fokus. Du skal ikke behøve å forandre mye på din livsstil, da vektreduksjon bør skje på en naturlig og smidig måte, for et langsiktig resultat. Derfor har W8 Solution en unik sammensetning av glucomannan, bringbærketoner, laksepeptider og vitamin C, som gjør det enklere å gå ned i vekt.

produkt_uten_bg

Derfor ble vårt mål enkelt: Med W8 skal du kunne gå ned i vekt uten å endre din livsstil, og du skal kunne nyte livet på lik linje som før, bare lettere, mindre og enklere.

 • Langsiktig trygg vektreduksjon.
 • Gir økt metthetsfølelse - spis det du er glad i, men mindre porsjoner.
 • Gå ned i vekt uten følelse av sult.
 • Stabilt blodsukker og normal forbrenning av fett.
 • Vektreduksjon uten følelsen av tretthet og utmattelse.
 • Oppretthold normalt kolestrolnivå.
 • EU godkjente ingredienser.
 • Patentsøkt slankemiddel NO 20190856.

Dosering:

Pulveret skal tas 3 ganger per dag (1 pose per dose) – 30 minutter før måltidet.

For best resultat skal en dose W8 Solution tas 30 minutter før de største måltidene frokost, lunsj og middag. Pulveret blandes ut i vann. Hell en dosering/pose i et glass med 1-2 dl vann (kan blandes ut med mer vann om ønskelig), og rør om til pulveret er løst opp og jevnt fordelt. Vent deretter 30-60 sekunder, rør om og drikk glassets innhold umiddelbart. Fyll så opp samme glass med vann, og drikk opp.

Hvis drikken blir stående vil den tykne*.

Produktet er et kosttilskudd og skal ikke erstatte vanlig kosthold.

Tilvenningsfase

Produktet inneholder ingredienser som vil ha positiv effekt på kroppen. I løpet av de første ukene etter oppstart er det viktig at man er tålmodig, da det varierer hvor lang tid det tar før man får optimal effekt. I denne fasen må kroppen bli vant til produktet. Det innebærer ny fiberrik tarmflora i mage og tarm, økt grad av metthetsfølelse, normalt blodsukkernivå, normal forbrenning av karbohydrater, og normal omsetning av fettsyrer.

Deretter brukes produktet som anbefalt til oppnådd ønsket vekt/størrelse. W8 Solution kan også brukes i etterkant hvis man er redd for vektoppgang.

Det er flere måter å følge med på utviklingen underveis. Det varierer hvordan hver enkelt ser resultater. For noen kan det enklest måles i antall kilo, mens for andre (f.eks. hvis man trener mye) er midjemål etc. en bedre målestokk.

I tilvenningsfasen kan de som sliter med mage- eller tarmrelaterte plager fra før, oppleve forbigående løs eller hard mage kort tid etter oppstart. Dette er ikke unormalt, og tar normalt 1-3 dager før dette har regulert seg.

* For personer med svelgebesvær, eller om pulveret spises uten å blande det ut med vann kan det være fare for kvelning da pulveret ekspanderer. Viktig at det inntas med vann, og svelges med en gang.

W8 solution inneholder 3 hovedingredienser

Konjakk rot

Fiberet i denne glucomanan roten ekspanderer opptil 200 ganger sin egen størrelse, og fyller opp magen. Formålet er å gi en redusert sultfølelse ved å fylle opp magen, og gi en følelse av metthet.

Konjakk rot er også gunstig for å opprettholde normale kolesterolverdier.

Laksepeptider

Det er blitt forsket mye på de helsefrembringende fordelene ved inntak av laksepeptider i Norge og i Canada de senere årene. Forskningen viser gode resultater på både vekt og tarm/fordøyelse. Hensikten er å stabilisere tarmen, og at en tarm i balanse gir bedre næringsopptak/skiller ut det man ikke trenger.

Det er foreløpig ingen EU godkjente påstander for markedsføring av laksepeptider, men f.eks. påstand om normalt blodsukkernivå er egenskaper som dette også gir. W8 Solution har godkjent påstand om normalt blodsukkernivå

Ketoner

Formålet er igjennom energibegrenset mat å hjelpe kroppen raskere i ketose. Ketose er en tilstand der kroppen tvinges til å forbrenne fett istedenfor karbohydrater, gi et stabilt energinivå og normal omsetning av fettsyrer. Normalt tar det 14-16 timer uten inntak av karbohydrater før kroppen går i ketose.

Med inntak av bringbærketoner kan denne prosessen ta ned mot 2-3 timer, men dette er ikke en godkjent EU påstand. Samtidig er det fordelsmessig i kombinasjon med konjakk rot som gjør det enklere ved inntak av energibegrenset kost.

Støtteingredienser

Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå som gir mindre sug etter søtsaker og godbiter igjennom dagen.

Sink bidrar til normal forbrenning av fettsyrer i kroppen.

Vitamin C bidrar til normal energiomsetning og redusere tretthet og utmattelse. Det er også gunstig for immunsystemet og blodkarenes funksjon. Dette er gunstig ved lavt inntak av karbohydrater.

Anbefalt dosering: Innta 1 dosering (3,6 gram pulver) 3 ganger per dag.

For optimal effekt inntas W8 Solution 30 minutter før hvert måltid. Pulveret blandes godt i et glass med 2 dl. vann, vent 30-60 sekunder, rør om igjen og drikk. Deretter tas ytterligere et glass vann. Hvis blandingen blir stående lenger vil den tykne.

Innholdsfortegnelse:

Glucomannanfiber fra konjakrot...……........…..4000 mg

Hydrolyserte peptider fra norsk laks............3000 mg

Vitamin C........................................................................................1000 mg (1250*)

Magnesium......................................................................................210 mg (56*)

Bringebærketoner................................................................400 mg

Sink..............................................................................................................10 mg (100*)

Krom…………...….....…...…………………….........……..............................80 µg (200*)

*% av referanseinntak

Ingredienser: Glucomannan (konjackrot /amorphohallus konjack), hydrolyserte peptider fra norsk laks, askorbinsyre/Vitamin C, bringebærekstrakt, marint magnesium (-hydroksid), magnesiumsitrat, sitronsyre, aroma, inulin, antiklumpemiddel (silisiumdioksid/kiseldioxid), sinksitrat, søtstoff (sukralose), kromklorid,

Inneholder 84 doser - 4 ukers forbruk

Daglige dosering bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør aldri erstatte en variert kost. Ved svelgebesvær eller ved inntakelse uten tilstrekkelig væske er det risiko for kvelning. Noen kan oppleve uroligheter i mage og tarm ved oppstart. Dette går det som oftest over i løpet av 2-3 dager. Anbefales ikke for barn under 18 år, gravide/ammende uten konsultasjon med lege. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Nettovekt: 302 gram

W8 | Matinspirasjon

Våre inspirasjonsoppskrifter er en kombinasjon av tilsendte oppskrifter fra våre medlemmer, ernæringseksperter, og egeninspirerte oppskrifter. Alle oppskriftene er kvalietssikret av en ernæringsekspert.

For at du skal ha det beste grunnlaget for et langsiktig godt resultat ønsker vi også å inspirere med gode, sunne, og enkle oppskrifter du kan bruke i hverdagen. Disse er eksklusivt for våre medlemmer, og ikke ment som noen streng diett, men som inspirasjon. Du skal ikke telle kalorier, gå til innkjøp av varer du aldri har hørt om, og bruke mange timer på kjøkkenet for å lage mat.

Fokuset er på enkelhet. Det skal både være gøy å gå ned i vekt, og gøy å lage sunn mat. Ikke minst skal det være smakfullt, og mette godt. Du skal aldri gå rundt sulten! Trykk på knappen under for å se våre inspirerende oppskrifter.

SISTE

W8 Treningsinspiration

Rörelse- och träningsinspiration kommer att finnas tillgängliga om några veckor. Syftet med denna inspiration är att visa att rörelse och motion kan vara roligt och inte ett ork. Du kan till och med göra vardagliga saker!

Kommer att finnas tillgängligt om några veckor

Visste du att enkla steg i vardagen kan förbättra energiförbrukningen och energinivån betydligt? Håll ögonen öppna - om ett ögonblick kommer vår inspiration att röra sig!

SISTE

FAQ

Vi har samlet med oftest stilte spørsmålene om W8 Solution for deg. Om du ikker finner svar på spørsmålene du har, så kontakt oss gjerne. Vi ser frem til å høre fra deg!

Hvor får jeg tak i W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION selges eksklusivt på www.w8solution.no

Hvor mange ganger skal W8 SOLUTION tas per dag?

Du skal ta W8 SOLUTION 3 ganger per dag. For best mulig resultat bør du ta en dose (en pose) 30 minutt før frokost, lunsj og middag.

Hvorfor ekspanderer Glukomannan/konjakk roten?

Konjakk roten er tradisjonelt sett brukt i Østen både for vektreduksjon og normalt kolesterolnivå. Konjakk roten er en fiber, og når det kommer i kontakt med vann, tar den til seg væsken og ekspanderer. Den kan ekspandere opptil 200 ganger sin egen størrelse.

Hvordan skal W8 SOLUTION oppbevares?

W8 SOLUTION er pakket i lufttette poser for å gjøre det enkelt for deg å ta det med deg. Generelt sett bør W8 SOLUTION oppbevares i romtemperatur og tørt.

Hvor lenge kan jeg gå på W8 Solution?

Du kan i utgangspunktet bruke W8 SOLUTION så lenge du vil. Ønsker du å gå ned i vekt, er det viktig å være tålmodig. Det er ikke nødvendigvis slik at kiloene raser av deg. Tar du av deg en kilo eller to i måneden bør du være veldig fornøyd med deg selv. Bruk W8 SOLUTION minimum til du har nådd målene du har satt deg. Det er også enklere å holde vekten om man fortsetter med W8 SOLUTION etter ønsket vektoppnåelse. I gjennomsnitt bruker én W8 SOLUTION kunde produktet i 7 måneder.

Kan jeg bruke W8 SOLUTION selv om jeg har gjennomgått en slankeoperasjon?

Det skal ikke være noe problem å ta W8 SOLUTION etter en slankeoperasjon, men sjekk gjerne med din lege før du tar produktet i bruk.

Har W8 SOLUTION noen bivirkninger?

W8 SOLUTION har ingen kjente bivirkninger. Noen kan føle ubehag i mage og tarm de første dagene etter man har startet å bruke produktet. Dette gjelder først og fremst de som har plager relatert til nettopp mage og tarm fra før. Dette er ikke unormalt, og vil som oftest gå over i løpet av 1-3 dager.

Jeg har blitt løs i magen etter at jeg begynte med W8 SOLUTION, kan det være en sammenheng?

Hvis du fra før har plager relatert til mage og tarm, f.eks. IBS eller har sensitiv mage, kan det hende at du blir forbigående urolig i magen. Dette fordi peptidene i W8 SOLUTION bidrar til å stabilisere tarmfloraen, og det kan ta noen dager og er ikke unormalt. Skulle det mot formodning ikke gi seg innen en uke, anbefaler vi at du tar en pause fra W8 SOLUTION i en uke, for så å begynne på igjen.

Kan jeg bruke W8 SOLUTION om jeg har diabetes?

Har du diabetes 2 kan du fint bruke W8 SOLUTION. Ved diabetes 1 anbefaler vi at du rådfører deg med din lege.

Hvordan bruker jeg W8 SOLUTION?

Pulveret helles i et glass med vann (ca. 2dl). Noen liker å ta vann i glasset først og deretter pulveret, eller omvendt. Det er viktig at pulveret løses opp, så rør godt med en skje eller liknende. En pose (en dose) tas tre ganger per dag – 30 minutter før måltidet (frokost, lunsj og middag). W8 SOLUTION må drikkes umiddelbart. Fyll glasset på nytt med vann, og drikk også dette.

Kan jeg ta W8 SOLUTION uten å spise?

W8 SOLUTION erstatter ikke et måltid, men reduserer blant annet sultfølelsen og har størst effekt om man tar en dose av pulveret 30 minutter før et måltid. Det er viktig å få i seg 3 doser per dag, så om du ikke er glad i å spise f.eks. frokost, må du likevel få i deg en pose med W8 SOLUTION blandet ut i et glass med vann.

Hva er W8 Solution laget av?

W8 Solution er et patentert slankemiddel med unike ingredienser som fungerer både hver for seg og sammen. Hovedingrediensene er konjakk rot (Glucomannan), laksepeptider og bringebærketoner.

 

Glucomannan (Konjac rot)

 • Ekspanderer opptil 200 ganger i magen og demper sultfølelsen.

Peptider (norsk laks)

 • Det er gjort mye forskning og studier på peptider både i Norge og Canada når det kommer til det å stabilisere mage og tarm, samt vektreduksjon, men peptider har foreløpig ingen godkjente påstander fra EU som kan brukes i markedsføring.

Ketoner (bringebær)

 • Ketose er en tilstand der kroppen forbrenner fett istedenfor karbohydrater og tilfører kroppen energi. Ketoner bidrar til å få kroppen raskere i ketose.

Tilleggsingredienser

 • W8 SOLUTION er også tilsatt krom, sink, vitamin c, og magnesium. Ingredienser som er gunstig får både blodsukkeret, energi, og forbrenning.
Jeg er allergisk mot fisk – kan jeg ta W8 SOLUTION siden det inneholder laks?

W8 SOLUTION inneholder hydrolyserte proteiner fra norsk laks. Dette er helt rene peptider som ikke inneholder fett/olje fra fisken. Er du allergisk mot fisk generelt eller laks, anbefales det ikke å bruke W8 SOLUTION. Er du bare allergisk mot hvit fisk eller skaldyr, kan du prøve W8 SOLUTION.

Hva er ketose?

Ketose er en omstilling som skjer i kroppen, og det er en naturlig og ufarlig tilstand for alle friske mennesker. Ketoner produseres naturlig og hjelper kroppen raskere i ketose, en tilstand der kroppen tvinges til å forbrenne fett istedenfor karbohydrater, gi et stabilt energinivå og normal omsetning av fettsyrer. Ketose er ofte forbundet med lavkarbo diett. Bruker du dette i tillegg til W8 SOLUTION, vil du høyst sannsynlig gå raskere ned i vekt.

Hvorfor er det gunstig å ha et stabilt blodsukker?

Stabilt blodsukker er gunstig med tanke på vektreduksjon fordi ved svingende blodsukker må kroppen kompensere for f.eks lavt blodsukker. Da blir man ofte sulten, og får lyst til å spise noe raskt og enkelt for å fylle dette behovet. Det resulterer i at blodsukkeret stiger igjen, men kun for noen få timer før det daler igjen. Da får man på nytt ønske om noe godt, og den uheldige spiralen med småspising er i gang.

Hvem leverer W8 Solution?

W8 Solution er et patentertsøkt vektreduksjonsprodukt som leveres eksklusivt av Provectus Pharma

I hvilket land er W8 SOLUTION produsert?

W8 SOLUTION er produsert i England, UK på en GMP sertifisert fabrikk med navn Nutrition Group.

Kommer W8 SOLUTION i andre smaker?

W8 SOLUTION vil etterhvert tilbys i flere forskjellige smaker. Den første som er tilgjengelig er i en frisk og god sitrus smak. Vi jobber stadig med å både forbedre og utvikle flere smaker. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har ideer eller ønsker!

Hvordan skal posen med W8 SOLUTION åpnes?

Posen med W8 SOLUTION skal åpnes fra toppen. Rist posen slik at pulveret faller i motsatt ende av den siden du åpner, og hell pulveret i glasset.

Jeg har gått tom for W8 SOLUTION – går det bra med noen dager opphold?

Vi anbefaler daglig inntak av W8 Solution for langsiktig god effekt. Skulle du se at du går tom før neste forsendelse kommer, kontakt oss gjerne så hjelper vi deg!

Kan W8 SOLUTION kombineres med medisiner?

Er du usikker på om W8 Solution kan kombineres med medisiner du tar, anbefaler vi at du kontakter lege. Din lege kjenner deg, og din medisinering best. Trykk her for å se en oversikt over ingrediensene - og del de med din lege. W8 SOLUTION er produsert etter GMP standarder, og består av naturlige, trygge og EU godkjente ingredienser. 

Hva er holdbarheten på W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION har en holdbarhetstid på 2 år i likhet med europeisk standard for vitaminer, mineraler og kosttilskudd.

Kan jeg gi W8 Solution til dyr?

Vi anbefaler ikke at du prøver W8 Solution på dyr. W8 Solution er heller ikke testet på dyr. 

Kan jeg ta med meg W8 Solution på ferie?

W8 SOLUTION er utviklet og produsert etter strenge GMP krav og europeiske standarder. Vi anbefaler å ta med produktets boks for innholdsbetegnelse ved utenlandsopphold.  

Er W8 SOLUTION bra for kolesterolet?

Ja – W8 SOLUTION inneholder 4g glucomannan/konjaksrot per dags dose og bidrar derfor til å opprettholde normale kolesterolverdier i blodet. 

Kan jeg bytte ut min kolesterolmedisin med W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION er et kosttilskudd og skal ikke erstatte vanlig kost eller medisiner. Vi anbefaler at du alltid konsulterer med din lege ved endring av din medisinering.

Kan jeg bruke W8 SOLUTION hvis jeg røyker eller snuser?

W8 SOLUTION kan kombineres med røyking eller snus, men det er naturligvis bedre for din helse å stumpe røyken, eller legge snusen på hyllen. Når du slutter å røyke/snuse kan også W8 Solution være gunstig for å bidra til å holde vekten med energibegrenset kost. 

/

Provectus Pharma AS - 923 578 773