Skip to content
Design-uten-navn-2

Slik holder du vekten i overgangsalderen

Overgangsalderen tiltrer som regel kvinner rundt 50 år, noen før og noen senere, og påvirker den enkelte forskjellig. Reaksjonene på overgangsalderen er avhengig av flere forskjellige elementer, men for de fleste er overgangsalderen synonymt med vektoppgang. Den engang så stramme figuren, eller favoritt snittet på buksene passer ikke lenger. Hvorfor er det slik, og hva kan man gjøre?

Fare for vektøkning

Tidlig og sent, som alt annet i livet så er det noe vi ikke kan styre, men en ting er sikkert. Vi kommer alle dit. Overgangsalderen, den for mange fryktede overgangsalderen som symboliserer skiftet fra ung til eldre, fruktbar til ikke fruktbar, og dessverre for mange et par buksestørrelser opp. Vanlige symptomer er hetetokter, nattesvette, og dårlig søvn og vektoppgang og varer opptil 7 år (for et fåtall livet ut). Vektoppgang er en frykt for mange, naturligvis. Forklaringen på hvorfor man går opp i vekt er ganske enkel – endelig er svaret på hvordan man kan bremse vektøkningen uten drastiske tiltak her.

Få kontroll på vekten også etter overgangsalderen. Prøv W8 Solution til halv pris nå!

Kvinner i fertil alder legger vanligvis på seg på nedre del av kroppen, der hofte, rumpe og lår er det vanligste. Etter overgangsalderen, og økende alder gjør at kroppens muskelmasse minker, og dermed reduserer forbrenningen.

Med redusert forbrenning, likt kosthold, og ofte en roligere livsstil med årene legger mange ofte på seg. I forbindelse med overgangsalderen reduseres også østrogen nivået. Forsøk på dyr viser klart at redusert østrogen gir stor vektøkning. I likhet med menn som har lavere østrogennivå, så lagrer også damer som har vært igjennom overgangsalderen oftere og lettere fett rundt magen.

Patentsøkt slankemiddel gir håp

Med økt alder kommer også roligere tider for mange. Barn er flyttet ut, eller i stor grad selvgående, og generelt sett kan mange tillate seg en litt roligere hverdag, og god mat. Derfor er det også viktig å passe på kosten. W8 Solution inneholder både ingredienser som er ved å fylle opp magen gir en følelse av metthet, og bidrar til å normalisere blodsukkeret. Hvis man ikke føler på sultfølelsen er det lettere å spise riktige porsjoner. Fordelen er da at man kan fortsette å spise det man liker, men heldigvis, uten å føle at man går glipp av noe, spise mindre siden trangen etter mat ikke er tilstede på samme måte. Samtidig er det fordelsmessig med et normalt og stabil blodsukker for å redusere ”crawings” man ofte får ved lavt blodsukker. Da spiser man ofte noe raskt og enkelt, og blodsukkeret går i været i en kort periode for deretter å dale ned igjen. Da er mølla i gang, og dårlige matvaner lettere å falle inn i.

Slik gikk Camilla ned 19,5 kilo over på 5 måneder – Jeg har kost meg underveis!

Alle nye kunder får mulighet til å prøve W8 Solution til halv pris – Prøv du også!

W8 Solution er utviklet for å enklere gå ned i vekt, normalisere blodsukkeret, og bidra til normal karbohydratforbrenning. Slik kan du enklere holde kontroll på vekten, og sikte mot størrelsen du ønsker å være i uten å gå slipp på livet du kjenner. Fordelen ved å leve som før er at man med enkelthet greier å gå ned over tid, og bli der med bruk av W8 Solution.