Skip to content
W8-store-bilder-artikler-1

Slik kan du gå ned i vekt uten å endre livsstil

Definisjonen på galskap er å gjøre det samme igjen og igjen, og forvente et annet resultat. Slankegalskap lever en stor del av befolkningen med.

Selv etter utallige like forsøk feiler man og resultatet er ofte likt. Kanskje var det noe i det Eienstein sa? For å få det resultatet man ønsker, og ikke minst holde seg der må løsningen være enkel. Nå kan du leve som ønskelig, uten å gjøre samme feilen igjen og igjen, og faktisk få et fantastisk resultat – som varer!

Ta ”problemet” ved roten

Regnestykket er for folk flest ganske enkelt for å gå ned i vekt. Man må forbrenne mer enn man spiser. Teoretisk sett lett, men som mye annet, vanskelig i praksis. Magen er dessverre mett før øynene, og mange overspiser uten å vite om det. I en stressende hverdag med mye ferdig prosessert mat, lite fiber, og mat på farten, er det fort gjort å få i seg langt mer enn man forbrenner. Naturlig nok legger man på seg, og sakte men sikkert strammer både bukser, og gensere på feil sted.

PRØV: W8 Solution er utviklet med formål om å gi deg langsiktig god vektkontroll, uten de tradisjonelle slankekurene med strengt kosthold, trening….

For at man skal få et langsiktig resultat er det viktig at man ikke må snu opp ned på det livet man kjenner. Problemet med mange slankekurer og programmer er at livet man kjenner ikke lar seg kombinere med disse, og programmet blir derfor vanskelig, lite motiverende, og på lang sikt ikke gjennomførbart. Med W8 Solution frarøves ikke det kjente og gode liv. Dette er også problemet mange har med å gjennomføre strenge programmer. Med Ingredienser plukket fra øverste hylle går du ikke rundt sulten, har stabilt blodsukker så humøret er på topp, og du kan spise det du er vant til.

Glucomannan (konjak rot)Mett og god

Konjakkrot er et fiber som sveller når det er i kontakt med vann. I magen vil de konjakkroten svelle, og gi en følelse av metthet, samtidig er det meget gunstig for kolesterolet. Dette kan løse et problem mange har med daglig småspising av godsaker. I følge Daily mail kan man let småspise seg opp en størrelse bare ved småspising på kontoret.

Skremmende er det da at gjennomsnittlig spiser hver enkelt av oss to ”småsaker” per dag. Har man følelsen av å være mett og god er det lettere å motstå fristelsen.

Stabilt blodsukker ble løsningen

Samtidig som man ikke føler seg sulten og det er lettere å motstå fristelser, tar W8 Solution basale enkle grep med kroppen som er gunstig for midjen. Med et stabilt blodsukker begrenser man bukspyttkjertelens produksjon av insulin. Insulin er ugunstig for både fettforbrenningen og øker fettlagringen.

Nytt medlemstilbud: Kom i gang til halv pris du også!

Mer fiber i kosten er bra for tarmen

Ved å ta tak i de grunnleggende kroppslige funksjonene kroppen har kan man få gode og langsiktige resultater. I følge norsk helseinformatikk vil et økt inntak av fiber lette på fordøyelsen, og med en velfungerende fordøyelse vil tarmen enklere kunne ta opp de næringsstoffene man trenger, samtidig bedre skille ut det kroppen ikke trenger.

”Aldri følt meg bedre” – Les om Camilla

Det må være enkelt, og enkelt skal det være. W8 Solution tas før dagens tre viktigste måltider, frokost, lunsj og middag. De ferdigdoserte posene er enkle å ta med seg. Du blander de ut i vann, rører om og drikker det umiddelbart.