Skip to content
W8_artikkel_langsiktig-vektreduksjon_2

Slik styrer du unna de vanligste slanketabbene – og får et langsiktig godt resultat

Det er tusenvis som vært eneste år går rundt og tenker at man gjerne skulle vært litt, eller mye lettere. Omtrent like mange prøver, og dessverre feiler mange. Grunnen til at man feiler er flere, men ekspertene er unisont enige om en: Langsiktighet er viktig.

Mengdetrening?

Nei, vi snakker ikke om trening, det er faktisk det du putter i deg som er det viktigste når man skal ned i vekt. Faktisk er så mye som 80% ift. vektreduksjon avhengig av hva du spiser. Ernæringsfysiologer anbefaler at man fokuserer på mengde, fremfor matens sammensetning. Det er en form for mengdetrening og bli vant til å spise mindre porsjoner, kutte småspisingen, og holde humøret der det skal være til tross. For å spise mindre kan for mange være tøft, og ekspertene har et tydelig råd. Skal man ned i vekt så må man bestemme seg, virkelig bestemme seg. Går du betenkt og halvveis inn for det er sjansen liten for at man greier å gjennomføre over tid. 

Chris Medina bruker W8 Solution for å gå ned i vekt. Prøv til halv pris du og

Tid er nøkkelen, man må velge en form for slanking som man evner å gjennomføre over en lengere periode, og tilslutt blir dette ikke et tiltak, men ny livsstil. Mange etablerer lister med JA mat og NEI mat, og føler de må holde seg til disse. Dette skaper ofte mye negativitet og vanskeligheter i en travel hverdag, og man får enten dårlig samvittighet, eller straffer seg selv hvis man har sprukket. Gode resultater skapes over tid, og man må ha en løsning som er forenelig med vanlig famileliv, og ”det gode liv” man er vant til.

”Jeg skal ikke spise godteri på et år – trene fem ganger i uken” – NEI sier ekspertene

Chris Medina er veldig fornøyd med W8 Solution

Få kontroll på sultfølelsen

Nyttårsforsetter som dette er gode å skåle for på nyttårsaften, men man skal ikke så mange dagene ut i januar før de begynner å slå sprekker. Skal man ned i vekt så er det et vesentlig regnestykke man må kontroll på. Man må forbrenne mer enn man tar inn. Ved bruk av W8 Solution kan man få kontroll på appetitten og sultfølelsen. Fibrene fra konjakkroten kan ekspandere opptil 200 ganger sin egen størrelse, og dermed fylle opp magen. Slik kan du spise mye av det man vanligvis spiser, men man spiser automatisk mindre, og vektnedgangen kan bli enklere, og langsiktig. Fiberrik mat er også gunstig for fordøyelsen, og ved en god fordøyelse kan opptaket i tarmen fungere optimalt, og man kan skille ut det kroppen ikke trenger.

Gå ned i vekt med W8 Solution – Prøv til kun halv pris nå

Man må forbrenne mer enn man spiser…

Samtidig gir W8 Solution deg kontroll på blodsukkeret ved å stabilisere det. Lavt blodsukker gir ofte et ønske om å fylle på med noe raskt, og kan gå utover humøret. Fyller man da på med noe raskt og enkelt spretter ofte blodsukkeret opp igjen i en kort periode (2-3 timer) før det daler igjen. Da er karusellen i gang, og det kan være vanskelig å hindre, eller stanse småspisingen. Forbrenning er også en sentral del av vektreduksjon og slanking. Man må forbrenne mer enn man spiser. Det varierer fra person til person hvor god eller dårlig forbrenningen er, og det kan være frustrerende å prøve og prøve, uten at man får de ønskelige resultatene. Ingredienser i W8 Solution bidrar til å normalisere forbrenningen av karbohydrater, og kan hjelpe deg på veien mot en enklere vektnedgang.

Konklusjon: Med W8 Solution får du en enklere vei til målet. Du kan spise mye av det samme du og/eller familien vanligvis spiser, men du orker ikke like mye, fordi du allerede har en viss følelse av metthet. Siden du hverken går rundt sulten, eller føler trang til å småspise kan du enkelt bruke W8 Solution over tid, og få den figuren du er på jakt etter. Både humøret og blodsukkeret kan normaliseres, og forbrenningen av karbohydrater er på det vanlige nivået. Perfekt når du skal ned i vekt, og bli der!

Tilbud: Halv pris på første pakke til alle nye kunder!