Skip to content
Kopi av W8 768x430 bilder artikler

Sommerkroppen klar for 2020?

Vi går mot lysere tider med solskinn, varme og alt det gode sommeren har å by på. Lettere klær skal på, og varmen nytes både hjemme, på feire og på stranden. For noen er sol, sommer og bading det som driver de igjennom året. For andre er det en tid der usikkerhet rundt egen fasong dukker opp. Varmen får vi ikke gjort noe med - heldigvis er det motsatt med fasongen!

Å føle seg vell er viktig, og for mange er dette forenelig med å være komfortabel med egen kropp. Alle fasonger er fine, og det finnes ikke noe riktig og galt. For at de som vil ned i vekt skal kunne få en lettere reise, har vi utviklet premiumproduktet W8 Solution.

4-8 kilo lettere før sommeren?

W8 Solution er et nytt og revolusjonerende produkt innen vektreduksjon. Det skiller seg fra alt annet som er på markedet i dag, og er så unikt at det er søkt om patentbeskyttelse i store deler av verden. Kombinasjonen av glucomannan, laksepeptider og bringbærketoner har ikke verden sett før W8 Solution ble lansert. Testperioden viste fantastiske resultater, og lanseringen var et faktum.

Enkelt er stikkordet for å gå ned i vekt, og få fasongen man ønsker seg. W8 Solution inneholder glucomannan – et fiber som ekspanderer i magen, og reduserer sultfølelsen. Ved å redusere sultfølelsen er det betraktelig lettere å holde seg unna usunn mat, og ha en mer energibegrenset kost. Dette er særdeles fordelaktig når man skal ned i vekt. Konseptet er så enkelt at man i stor grad kan spise det man liker best, bare litt mindre, og likevel være god og mett som vanlig.

Med normalt blodsukker og glucomannan kan man også enklere redusere søtsuget. Det blir da lettere å holde seg unna søtsaker – uten å føle at man går glipp av noe. Flere går ned opptil 2 kilo per måned med denne effektive energibegrensede kosten, og føler seg fantastisk. Det kan fort bli en del kilo før sommeren, slik kan du gå sommeren imot, både med lettere kropp og sinn.

Flott hud og kropp er topp

Hovedformålet til W8 Solution er å bidra til en enklere vektreduksjon igjennom sin patentsøkte sammensetning av ingredienser. Samtidig får du daglig i deg over et gram vitamin C. Dette er spesielt gunstig i sommermånedene da vitamin C, som finnes i en rekke hudpleieprodukter, bidrar til normal kollegendantelse, som ienhar betydning for hudens normale funksjon, og sink som bidrar til å opprettholde normal hud.

Revolusjonerende

W8 Solution er ikke bare et revolusjonerende produkt, men vi har også en revolusjonerende garanti. Går du ikke ned i vekt med prøvepakken får du pengene tilbake.

Mange benytter seg kun av W8 Solution for å gå ned i vekt med energibegrenset kost – noen tar også steget videre for å få enda raskere effekt. Inspirasjon til sunne retter finner du på min side (Kun for medlemmer) og kan benyttes for ytterligere å optimalisere vektnedgangen. Våre inspirasjonsoppskrifter er enkle, og kan fint kombineres med vanlige måltider. Du bør ikke å snu livet på hodet når du skal ned i vekt – det fungerer ofte ikke i lengden!