Skip to content
Design-uten-navn

Svak for potetgull eller godteri? Se her!

Det er vanskelig å gå fordi skapet, selv kjøkkenet, og ikke minst gå forbi hyllen i butikken uten å dra med seg noe knasene godt, surt, eller søtt. Stadig blir man eksponert for godsaker, og lysten på noe godt stiger både for store og små. - Det er rett og slett godteri-terror som vi må bli kvitt, sier Høie.

Med en eksponering av godsaker både i butikk og på nett større en noen gang, og en nærmest ubegrenset tilgang til godsaker er det vanskelig å si nei til seg selv, barn, og familie. Ovenfor barn kan det være nærmest umulig. Bernt Høie sier – Jeg har sett meg grundig lei på det som foreldre utsettes for i kassaområdet i matbutikkene våre. Den samme eksponeringen har voksne!

Stå imot søtsuget med normalt blodsukkernivå – Prøv W8 Solution til halv pris nå


”Godteri-terror vi må bli kvitt”

I følge en artikkel publisert av forskning.no påvirkes vårt sukkersug i stor grad av hva vi er tillært, og ofte fra oppveksten. Hva man er blitt eksponert for i tidlig alder legger ofte grunnlaget for søtsuget videre. Lysten på noe godt, søtsug, eller din verste vane – mange navn har godterisuget – Heldigvis kan det være enklere enn du tror å bekjempe både for unge og eldre.

Få kontroll på blodsukkeret

Blodsukkeret er viktig både for appetitten, trangen etter mat, og humøret. Er man glad i en søtsak her og der, så spretter blodsukkeret opp, for deretter å falle ned på bunn så raskt som en time eller to senere. Et blodsukker som spretter opp og ned som en jojo, kan lett gjøre det utfordrende med vekten. Grunnen er at med et ujevnt blodsukkernivå så får man stadig crawing på ”noe godt”, og når noe godt nytes, tar det ikke mer enn, en time eller to før man må ty til runde to. Da er den negative møllen i gang, og som andre negative spiraler – vanskelig å komme ut av.

Prøv W8 Solution og stå imot godteri terroren – Halv pris tilbyr vi deg på første pakke!

Men med diagnosen ”Svak for potetgull, og/eller godteri” finnes det heldigvis håp, både på kort og på lang sikt. W8 Solution er utviklet for både å redusere sultfølelsen, normalisere forbrenningen av karbohydrater, og stabilisere blodsukkeret. Ved å bidra til et normalt blodsukkernivå kan man komme ut av den negative spiralen det er å alltid ha lyst på noe. Samtidig kan konjakk roten dempe sultfølelsen, og gjør det lettere ikke å overspise da den ekspanderer opptil 200 ganger sin egen størrelse, og fyller opp magesekken. Hvis man føler seg mett, så kommer ofte ikke følelsen av å ha lyst på noe godt heller, så disse ingrediensene utfyller seg meget godt, både for å gå ned i vekt, men også for å holde vekten stabil.

Du må absolutt ikke gi slipp på alt

Forbrenning og god gammeldags fiberkost bidrar også til en sunnere og friskere kropp. I dagens travle hverdag, og kanskje like travelt kosthold får vi mindre av både fibrene som mage og tarm har så godt av. Kombinert med tilskudd av magnesium så vil fibre få mage og tarm til å fungere bedre, som igjen gir bedre næringsopptak. Magnesium bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse – gunstig når man vil ned i vekt, eller holde vekten.

Erstatt suget etter søtt og godt med W8 Solution. Prøv Nå!

Løsningen kan virke lett, men det er også viktig å finne en måte å gå ned i vekt på som gjør at du kan gjøre det til en del av din hverdag, uten at du gir slipp på det du liker så godt. Derfor må man passe på at reisen mot en lettere hverdag er fylt med positivitet, ikke NEI til det ene og NEI til det andre. Med W8 Solution spiser du automatisk mindre fordi man føler seg mett, og da kan du redusere det totale kaloriinntaket, uten at det føles som et strev. Ikke minst kan du også leve et vanlig familieliv, uten å snu opp ned på andres hverdag.